Οι χορηγοί μας

Έμπρακτοι υποστηρικτές των αρχών αλλά και των δράσεων της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, οι χορηγοί μας, μας συνδράμουν ποικιλοτρόπως στο καθημερινό μας έργο της διάδοσης της Χάρτας και της ευαισθητοποίησης του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Founded by

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Οι Αξίες μας:
 • ΘΑΡΡΟΣ: Οδηγούμε τις εξελίξεις, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, τολμηροί και καινοτόμοι.
   
 • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Κάνουμε το σωστό και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.
   
 • ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Όλοι μαζί παίρνουμε την ευθύνη, συνεργαζόμαστε και κερδίζουμε.
   
 • ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, τους συναδέλφους μας και την κοινωνία
   
 • ΧΙΟΥΜΟΡ: Είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι και δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ στα σοβαρά.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom με ποσοστό 45% και το Ελληνικό Δημόσιο με 5%. Ο Όμιλος ΟΤΕ απασχολεί περίπου 13.000 εργαζομένους στην Ελλάδα και περίπου 20.000 συνολικά.

Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών, των ακινήτων και της εκπαίδευσης. Εκτός Ελλάδας, δραστηριοποιείται στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας, όπου προσφέρει υπηρεσίες σταθερών και κινητών επικοινωνιών, καθώς και τηλεόρασης.

Με κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου. Αποστολή της, είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Μεγάλοι χορηγοί

H Παπαστράτος είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, θυγατρική της Philip Morris International Inc (PMI). Από το 1931 μέχρι και σήμερα, η εταιρία ηγείται της ελληνικής αγοράς των καπνικών προϊόντων έχοντας ως εφόδια τους ταλαντούχους ανθρώπους της, τα εξαιρετικά διεθνή και εγχώρια σήματά της -όπως το Marlboro και τον ιστορικό ΑΣΣΟ- τη μοναδική εταιρική κουλτούρα της, την υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία της PMI και τη μακρά ιστορία της.

Φροντίδα για τους ανθρώπους μας:

Καθοριστικός παράγοντας για την επιχειρηματική μας επιτυχία είναι οι άνθρωποί μας. Με συνεχείς επενδύσεις στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, στην ανάδειξη ταλέντων και στην αναζήτηση ικανών επαγγελματιών, αναλόγως των αναγκών της εταιρίας, και προσφέροντας δυναμικά προγράμματα ανάπτυξης καριέρας, ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές, διεθνή σταδιοδρομία και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, η Παπαστράτος έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί ως εξαιρετικός χώρος εργασίας από το Great Place to Work®Institute Hellas (2012-2014 και 2016) και ως Κορυφαίος Εργοδότης από το Top Employer Institute (2015-2017), ενώ έχει λάβει δύο χρυσά βραβεία για προγράμματα ανάπτυξης εργαζομένων από τον θεσμό HR Awards.

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, αποτελεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Διαθέτει συνολικά 8 διαφορετικά Multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 9.350 εργαζομένους, που εξυπηρετούν πελάτες σε 39 διαφορετικές γλώσσες.  

Η εταιρεία θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, αφού μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει εργαζομένους από 109 διαφορετικές εθνικότητες. Παράλληλα, η Teleperformance Greece δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά και όχι μόνο. 

Funded by/Χορηγός

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Πάνω από 50 χρόνια είμαστε εδώ και παράγουμε αξία για την Ελλάδα.

Το 2013 η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμπλήρωσε 50 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα. Μαζί με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες γιορτάσαμε μια επιτυχημένη πορεία, που ξεκίνησε από πρωτοπόρους Έλληνες επιχειρηματίες και στηρίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια στην αφοσίωση των εργαζομένων της, στην υπευθυνότητα, στην καινοτομία, στο πάθος για την ποιότητα, σε αξιόπιστες συνεργασίες και βέβαια, στην αγάπη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών που επιλέγουν τα προϊόντα μας καθημερινά.

Πάνω από μισό αιώνα «Είμαστε εδώ». Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και συνδέουμε άμεσα την επιχειρηματική μας δράση με τις έννοιες της υπευθυνότητας και της προσφοράς στην εθνική οικονομία, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Δεσμευόμαστε ότι η λειτουργία μας θα εξακολουθήσει να παράγει θετικό αντίκτυπο σε όλους αυτούς τους τομείς. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, με σκοπό να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για την Ελλάδα και για την ελληνική κοινωνία.

Digital Transformation Advisor

Η Generation Y στην 20ετή πορεία έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε leader στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς έχει υλοποιήσει τα περισσότερα επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ διατηρεί και εκτενές πελατολόγιο στο εξωτερικό, τα οποία με τις καινοτομίες που περιλαμβάνουν, τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς, αποτελούν ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις προς τους συνεργάτες μας, σε επίπεδο όγκου πωλήσεων με παράλληλα χαμηλά λειτουργικά κόστη. Παρέχοντας υπηρεσίες σε 24 χώρες σ’ όλο τον κόσμο και λειτουργώντας γραφεία σε 10 απ’ αυτές, ειδικευόμαστε στη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων και Β2Β εφαρμογών, καθώς και την προώθησή τους μέσω δημιουργικών και στοχευμένων ενεργειών digital marketing, εξατομικευμένων για τον κάθε συνεργάτη της. Με την πολυετή εμπειρία και περισσότερα από 2.500 projects, η Generation Y έχει αναπτύξει 9 business units: Έρευνα Αγοράς, Design, Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting, Insurance.

Τιμητική Υποστήριξη

Χορηγοί Επικοινωνίας

Από το 2006, η Global Sustain παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για να υποστηρίξει τα μέλη και τους πελάτες της που πέτυχαν τριπλά αποτελέσματα. Με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα, με γραφεία στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Λευκωσία, η Global Sustain προσφέρει καινοτόμες διαδικτυακές και off-line υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, την εταιρική ευθύνη, την υπεύθυνη επένδυση, την πράσινη οικονομία, την επιχειρηματική ηθική και την αριστεία, τη διαφάνεια, ανθρώπινα δικαιώματα και λογοδοσία. Στα μέλη του περιλαμβάνονται εταιρείες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δήμοι και τοπικές αρχές, ακαδημαϊκά ιδρύματα, μέσα ενημέρωσης, επαγγελματικοί φορείς, πάροχοι υπηρεσιών, επιμελητήρια, ομάδες προβληματισμού και άλλοι δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς.

Διοργάνωση

Η Βοussias Communications, κορυφαία Β2Β εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας, δραστηριοποιείται στη χώρα μας περισσότερα από 35 χρόνια. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων στις πιο δυναμικές αγορές στηρίζονται στις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις (περιοδικά, ειδικές εκδόσεις, newsletters) που εκδίδει η εταιρεία, αλλά και στα εξειδικευμένα συνέδρια για την κάλυψη των αναγκών τους σε ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις, τις σύγχρονες τάσεις και τις προοπτικές των επί μέρους κλάδων, αλλά και την επικοινωνία, την ανάπτυξη προβληματισμού και τη διαμόρφωση στρατηγικής για τις επιχειρήσεις και το σύνολο της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, μέσω της διοργάνωσης επιχειρηματικών βραβείων σε δυναμικούς κλάδους, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, των κλαδικών φορέων, της επιστημονικής κοινότητας, αλλά και των κορυφαίων και πλέον καταξιωμένων ανώτατων και ανώτερων στελεχών επιχειρήσεων, η εταιρεία συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή και προώθηση της ποιότητας και της καινοτομίας στην ελληνική αγορά, καθώς και στην αναβάθμιση συνολικά του ρόλου που διαδραματίζουν οι επιχειρήσεις στην οικονομία της χώρας.

Το ΚΕΑN – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευαισθητοποίησης της νεολαίας και της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν τον πυρήνα της δραστηριοποίησης του. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσει και υλοποιεί μία σειρά δραστηριοτήτων και προγραμμάτων που οδηγούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προαγωγή των νέων τεχνολογιών, στην εκπαίδευση των νέων και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται το 2nd Diversity in Business Conference 2020, προωθείται σε κάθε χώρα- μέλος της Ε.Ε. από το 2004. Της διάδοσης της Χάρτας στην Ελλάδα ηγείται το ΚΕΑΝ, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος DIMAIN, στο οποίο συμμετέχει από το 2017.

Αίτηση Χορηγίας

  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.