Οι χορηγοί μας

Έμπρακτοι υποστηρικτές των αρχών αλλά και των δράσεων της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, οι χορηγοί μας, μας συνδράμουν ποικιλοτρόπως στο καθημερινό μας έργο της διάδοσης της Χάρτας και της ευαισθητοποίησης του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Founded by

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Οι Αξίες μας:
 • ΘΑΡΡΟΣ: Οδηγούμε τις εξελίξεις, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, τολμηροί και καινοτόμοι.
   
 • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Κάνουμε το σωστό και κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.
   
 • ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Όλοι μαζί παίρνουμε την ευθύνη, συνεργαζόμαστε και κερδίζουμε.
   
 • ΦΡΟΝΤΙΔΑ: Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας, τους συναδέλφους μας και την κοινωνία
   
 • ΧΙΟΥΜΟΡ: Είμαστε ταπεινοί, προσγειωμένοι και δεν παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ στα σοβαρά.

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom με ποσοστό 45% και το Ελληνικό Δημόσιο με 5%. Ο Όμιλος ΟΤΕ απασχολεί περίπου 13.000 εργαζομένους στην Ελλάδα και περίπου 20.000 συνολικά.

Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών, των ακινήτων και της εκπαίδευσης. Εκτός Ελλάδας, δραστηριοποιείται στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας, όπου προσφέρει υπηρεσίες σταθερών και κινητών επικοινωνιών, καθώς και τηλεόρασης.

Με κεντρικό μήνυμα «ένας κόσμος, καλύτερος για όλους», η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου. Αποστολή της, είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.

Η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά και συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία και διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους της.

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών της κάθε χρόνο, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το οποίο περιλαμβάνει ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Funded by / Μεγάλοι χορηγοί

Η Accenture αποτελεί ηγέτιδα συμβουλευτική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίες δυνατότητες στους τομείς των ψηφιακών τεχνολογιών, του cloud και της ασφάλειας. Συνδυάζοντας εμπειρία και δεξιότητες σε όλους τους οικονομικούς κλάδους, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς στρατηγικής, διαδραστικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και επιχειρησιακών λειτουργιών.

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, απασχολούμε περισσότερους από 1.500 επαγγελματίες, με σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Ακολουθούμε το επιχειρηματικό μοντέλο της Deloitte και μέσα από την συνεργασία όλων των ομάδων των επαγγελματιών μας, αξιοποιούμε πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες σε συνδυασμό με τις κατάλληλες δεξιότητές μας, ώστε να προσφέρουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας, από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στη Pfizer έχουμε ως σκοπό να «Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών» και γι’ αυτό επενδύουμε διαρκώς στην εξέλιξη της επιστήμης, και της τεχνολογίας.

Η Pfizer Hellas ιδρύθηκε το 1960 και σήμερα απασχολεί 436 εργαζόμενους (Μάρτιος 2021). Έχει πιστοποιηθεί ως Great Place To Work, ενώ έχει αποσπάσει  σημαντικές  διακρίσεις για την Κοινωνική της προσφορά. Βασικό συστατικό της εταιρικής μας κουλτούρας αποτελεί η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων.

Η Pfizer επενδύει και στηρίζει έμπρακτα το ανθρώπινο δυναμικό και τα  ταλέντα της χώρας ιδρύοντας στη Θεσσαλονίκη δυο κέντρα: το Παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Tεχνολογίας και το Παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών. 

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα. Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, αποτελεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Διαθέτει συνολικά 8 διαφορετικά Multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 9.350 εργαζομένους, που εξυπηρετούν πελάτες σε 39 διαφορετικές γλώσσες.  

Η εταιρεία θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, αφού μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει εργαζομένους από 109 διαφορετικές εθνικότητες. Παράλληλα, η Teleperformance Greece δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο, μεταξύ άλλων, παρέχει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά και όχι μόνο. 

H Παπαστράτος είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, θυγατρική της Philip Morris International Inc (PMI). Από το 1931 μέχρι και σήμερα, η εταιρία ηγείται της ελληνικής αγοράς των καπνικών προϊόντων έχοντας ως εφόδια τους ταλαντούχους ανθρώπους της, τα εξαιρετικά διεθνή και εγχώρια σήματά της -όπως το Marlboro και τον ιστορικό ΑΣΣΟ- τη μοναδική εταιρική κουλτούρα της, την υψηλή τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία της PMI και τη μακρά ιστορία της.

Φροντίδα για τους ανθρώπους μας:

Καθοριστικός παράγοντας για την επιχειρηματική μας επιτυχία είναι οι άνθρωποί μας. Με συνεχείς επενδύσεις στην επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας, στην ανάδειξη ταλέντων και στην αναζήτηση ικανών επαγγελματιών, αναλόγως των αναγκών της εταιρίας, και προσφέροντας δυναμικά προγράμματα ανάπτυξης καριέρας, ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές, διεθνή σταδιοδρομία και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, η Παπαστράτος έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί ως εξαιρετικός χώρος εργασίας από το Great Place to Work®Institute Hellas (2012-2014 και 2016) και ως Κορυφαίος Εργοδότης από το Top Employer Institute (2015-2017), ενώ έχει λάβει δύο χρυσά βραβεία για προγράμματα ανάπτυξης εργαζομένων από τον θεσμό HR Awards.

Στην ΕΥ, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, παράγοντας μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία, και οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές.

Αξιοποιώντας τα δεδομένα και την τεχνολογία, οι πολυσυνθετικές ομάδες μας, σε περισσότερες από 150 χώρες, οικοδομούν την εμπιστοσύνη μέσω της διασφάλισης της καλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και βοηθούν τους πελάτες μας να αναπτυχθούν, να μετασχηματιστούν και να λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα. Μέσω των Ελεγκτικών, Συμβουλευτικών, Νομικών και Φορολογικών Υπηρεσιών μας, καθώς και μέσω των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών, οι ομάδες της EY θέτουν καλύτερες ερωτήσεις, για να καταλήξουν σε νέες απαντήσεις στα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα.

H EY λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η ΕΥ Ελλάδος διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Εντάσσεται στην περιοχή της ΕΜΕΙΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία, Αφρική) και είναι μία από τις 31 χώρες που απαρτίζουν την περιοχή της CESA (Kεντρική, Ανατολική, Νοτιοανατολική Ευρώπη & Κεντρική Ασία) – τη μεγαλύτερη περιοχή στην ΕΥ.

Για να μάθεις περισσότερα για την EY, επισκέψου το ey.com/el_gr

Η ERGO αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Παγκοσμίως, ο όμιλος δραστηριοποιείται σε περισσότερες σε 26 χώρες σε Ευρώπη και Ασία. Με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου στον κόσμο, διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και φερεγγυότητα.

Η ERGO Hellas πρωταγωνιστεί για πάνω από 30 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με:

✔ εγγεγραμμένα ασφάλιστρα που αγγίζουν τα 240 εκατομμύρια ευρώ

✔ δίκτυο συνεργατών που ξεπερνούν τους 2.700 και

✔ πάνω από 1 εκατομμύριο ασφαλισμένους

Έργο μας να προστατεύουμε όσα έχουν αξία για εσάς…Προσθέτουμε αξία προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα, απλές διαδικασίες και εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων με βασικά χαρακτηριστικά την εγγύτητα και το ανθρώπινο πρόσωπο. Η ERGO Hellas απασχολεί περισσότερους από 430 εργαζόμενους σε ένα δυναμικό περιβάλλον μιας κορυφαίας πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας.Έργο μας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να αξιοποιούμε τα ταλέντα τους…

Στην ERGO εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και δέσμευση για το κοινό αποτέλεσμα. Αποδίδουμε αξία και ενθαρρύνουμε:

👍🏻 τη σύγχρονη τεχνογνωσία, την καινοτομία και τη συνεχή ανανέωση των γνώσεών μας

👍🏻 την ανάληψη προσωπικής ευθύνης που επιβάλλεται από την ανάγκη για πελατοκεντρικό προσανατολισμό

👍🏻 τον αλληλοσεβασμό και την ανοιχτή επικοινωνία

👍🏻 το πνεύμα συνεργασίας και την ομαδική δουλειά

👍🏻 την προσωπική ανάπτυξη και την άντληση ικανοποίησης από τα επιτεύγματά μας

Funded by/Χορηγός

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μια εταιρεία που γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1969 και είναι μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC. Διαθέτουμε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο με καινοτόμα προϊόντα, που μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα στους καταναλωτές, σε κάθε στιγμή της ημέρας καλύπτοντας τις ανάγκες τους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η γερμανική πολυεθνική εταιρία Hemmersbach, παρέχει υπηρεσίες στον χώρο της πληροφορικής, με παρουσία σε πάνω από 190 χώρες, πάνω από 50 θυγατρικές και πάνω από 4000 εργαζομένους. Διαθέτουμε εικοσαετή εμπειρία και έτσι έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε αποκλειστικές υπηρεσίες σε όλους τους κολοσσούς στο χώρο του ΙΤ. Καθημερινά έχουμε πάθος και επιδεξιότητα στην επίλυση προβλημάτων, με στόχο όχι απλά να ικανοποιούμε τους πελάτες μας αλλά να προσφέρουμε και στην κοινωνία, κάνοντας στον κόσμο μας καλύτερο καθώς 20% των κερδών μας ετησίως διατίθενται σε δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Τα My market είναι μία ελληνική αλυσίδα super market με 229 σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε στην πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Σημείο αναφοράς είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιωσιμότητα και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η ΔΕΠΑ  εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση 3,2 δις € από το 1988 και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις σε νέες δραστηριότητες, στηρίζοντας την επάρκεια και ασφάλεια εφοδιασμού της χώρας με ανταγωνιστικούς όρους. Ταυτόχρονα αναδεικνύει την Ελλάδα σε κόμβο διαμετακόμισης φυσικού αερίου, διευρύνοντας τους επενδυτικούς ορίζοντες και πολλαπλασιάζοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή.

Όραμα μας, Υγεία και Τροφή για Όλους!

Εξελίσσουμε τη ζωή – αυτός είναι ο στόχος μας στη Bayer. Δεσμευόμαστε να επιτυγχάνουμε τον σκοπό μας, Κάθε Μέρα. Όλοι μαζί. Σε όλο τον κόσμο. Με πάθος για νέες ιδέες.

Η Bayer είναι μια εταιρεία Καινοτομίας με ιστορία για περισσότερο από 150 χρόνια με κύριους άξονες εξειδίκευσης την υγεία και τη γεωργία. Με τα καινοτόμα προϊόντα μας συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στις ημέρες μας. Η Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ αποτελεί θυγατρική της Bayer AG και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1955, συμβάλλοντας στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και λύσεων (συμμετέχοντας στα διεθνή ερευνητικά προγράμματα) και μέσω της πώλησης, διάθεσης και προώθησης των προϊόντων της Bayer AG που έχουν λάβει έγκριση τοπικά στους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας. Πριν από την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας στη χώρα, από το 1925 τα προϊόντα της Bayer διαθέτονταν από διάφορες τοπικές επιχειρήσεις.

Αναγνωρίζουμε τη δύναμη της καινοτομίας σε ό, τι κάνουμε, γι ‘αυτό ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση που βασίζεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την ανοιχτή καινοτομία, την

επιχειρηματικότητα και την κοινωνική καινοτομία. Πιστοί στην αποστολή μας Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή, συνεργαζόμαστε στενά με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για την ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών για ένα καλύτερο μέλλον. Φέρνουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις μέσω των τριών τομέων δραστηριοποίησης:

· Τομέας Φαρμάκων

· Τομέας υγείας των Καταναλωτών

· Τομέας Επιστήμης Γεωργίας

Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2020, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 104.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 41,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη ανήλθαν σε € 4,9 δις.

Digital Transformation Advisor

Η Generation Y στην 20ετή πορεία έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε leader στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς έχει υλοποιήσει τα περισσότερα επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ διατηρεί και εκτενές πελατολόγιο στο εξωτερικό, τα οποία με τις καινοτομίες που περιλαμβάνουν, τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς, αποτελούν ολοκληρωμένες και αποδοτικές λύσεις προς τους συνεργάτες μας, σε επίπεδο όγκου πωλήσεων με παράλληλα χαμηλά λειτουργικά κόστη. Παρέχοντας υπηρεσίες σε 24 χώρες σ’ όλο τον κόσμο και λειτουργώντας γραφεία σε 10 απ’ αυτές, ειδικευόμαστε στη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών καταστημάτων και Β2Β εφαρμογών, καθώς και την προώθησή τους μέσω δημιουργικών και στοχευμένων ενεργειών digital marketing, εξατομικευμένων για τον κάθε συνεργάτη της. Με την πολυετή εμπειρία και περισσότερα από 2.500 projects, η Generation Y έχει αναπτύξει 9 business units: Έρευνα Αγοράς, Design, Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting, Insurance.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Από το 2006, η Global Sustain παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για να υποστηρίξει τα μέλη και τους πελάτες της που πέτυχαν τριπλά αποτελέσματα. Με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα, με γραφεία στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Λευκωσία, η Global Sustain προσφέρει καινοτόμες διαδικτυακές και off-line υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, την εταιρική ευθύνη, την υπεύθυνη επένδυση, την πράσινη οικονομία, την επιχειρηματική ηθική και την αριστεία, τη διαφάνεια, ανθρώπινα δικαιώματα και λογοδοσία. Στα μέλη του περιλαμβάνονται εταιρείες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δήμοι και τοπικές αρχές, ακαδημαϊκά ιδρύματα, μέσα ενημέρωσης, επαγγελματικοί φορείς, πάροχοι υπηρεσιών, επιμελητήρια, ομάδες προβληματισμού και άλλοι δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς.

Διοργάνωση

Η Βοussias Communications, κορυφαία Β2Β εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας, δραστηριοποιείται στη χώρα μας περισσότερα από 35 χρόνια. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων στις πιο δυναμικές αγορές στηρίζονται στις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις (περιοδικά, ειδικές εκδόσεις, newsletters) που εκδίδει η εταιρεία, αλλά και στα εξειδικευμένα συνέδρια για την κάλυψη των αναγκών τους σε ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις, τις σύγχρονες τάσεις και τις προοπτικές των επί μέρους κλάδων, αλλά και την επικοινωνία, την ανάπτυξη προβληματισμού και τη διαμόρφωση στρατηγικής για τις επιχειρήσεις και το σύνολο της ελληνικής αγοράς. Παράλληλα, μέσω της διοργάνωσης επιχειρηματικών βραβείων σε δυναμικούς κλάδους, με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, των κλαδικών φορέων, της επιστημονικής κοινότητας, αλλά και των κορυφαίων και πλέον καταξιωμένων ανώτατων και ανώτερων στελεχών επιχειρήσεων, η εταιρεία συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή και προώθηση της ποιότητας και της καινοτομίας στην ελληνική αγορά, καθώς και στην αναβάθμιση συνολικά του ρόλου που διαδραματίζουν οι επιχειρήσεις στην οικονομία της χώρας.

Το ΚΕΑN – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, της κοινωνικής ευαισθητοποίησης της νεολαίας και της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν τον πυρήνα της δραστηριοποίησης του. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσει και υλοποιεί μία σειρά δραστηριοτήτων και προγραμμάτων που οδηγούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προαγωγή των νέων τεχνολογιών, στην εκπαίδευση των νέων και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιείται το 2nd Diversity in Business Conference 2020, προωθείται σε κάθε χώρα- μέλος της Ε.Ε. από το 2004. Της διάδοσης της Χάρτας στην Ελλάδα ηγείται το ΚΕΑΝ, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος DIMAIN, στο οποίο συμμετέχει από το 2017.

Αίτηση Χορηγίας

  Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.