Οι δράσεις μας

2o Diversity Interview

ΤΡΙΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 | Szabolcs Schmidt, Head of Unit Non-Discrimination and Roma Co-ordination European Commission DG Justice and Consumers
ΤΡΙΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 | Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

To δεύτερο Diversity Interview πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 6 Απριλίου από το Diversity Charter Greece, στις 11:00 με 11:30 π.μ. με καλεσμένο τον Szabolcs Schmidt, Head of Unit Non-Discrimination and Roma Co-ordination European Commission DG Justice and Consumers, ο οποίος θα μιλήσει για τον 1ο Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας, που είναι ο Μάιος 2021. 👏
🎯 Στόχος της συνέντευξης είναι η ενημέρωση και η ανάδειξη του Μήνα Διαφορετικότητας στη χώρα μας, καθώς και η ευαισθητοποίηση αφενός του επιχειρηματικού και αφετέρου του ευρύτερου κοινού για την εφαρμογή της ισότητας και της Διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον -και όχι μόνο- στην Ελλάδα. 👏
Οι ερωτήσεις τέθηκαν από τον δημοσιογράφο, κ. Γιάννη Μούτσο. 👏
📍📺Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στα αγγλικά και μεταδόθηκε live στo Facebook και το Υoutube Channel του Diversity Charter Greece, αλλά και on demand στα ίδια Mέσα.

2ο Diversity Day

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 | Παπαστράτος
 
 
 
 
 
 
To δεύτερο digital Diversity Day πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από το Diversity Charter Greece, όπου παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές σχετικά με τη διαχείριση της Διαφορετικότητας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ με τη συμμετοχή σημαντικών εταιρειών, signatories και χορηγών. 

Η Διαφορετικότητα είναι δύναμη και μας ενώνει!

Diversity Interview

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 | Δρ. Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Διαδικτυακή συνέντευξη, με μηνιαία περιοδικότητα, διάρκειας μισής ώρας, όπου ένα σημαίνων πρόσωπο ερωτάται και τοποθετείται πάνω σε θέματα που άπτονται της Διαφορετικότητας και της υγιούς ένταξης στελεχών αφενός στην ελληνική επιχειρηματική αγορά και αφετέρου στην κοινωνία. Στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του θέματος της Διαφορετικότητας στη χώρα μας και η ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού, καταρχάς, και ευρέως, στη συνέχεια, κοινού για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό και όχι μόνο περιβάλλον στην Ελλάδα. Η συνέντευξη μεταδίδεται απευθείας (live streaming) στα social media (Facebook) και στο κανάλι you tube του Diversity Charter Greece και στη συνέχεια είναι διαθέσιμο για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο (on demand).

Το πρώτο Diversity Interview διοργανώθηκε, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, με τη συνέντευξη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δρ. Δόμνας Μιχαηλίδου στο δημοσιογράφο, Γιάννη Μούτσο.

Diversity Day

ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 | Live Online – Interactive 

Θεματική συνάντηση (δια ζώσης ή διαδικτυακή) ανάμεσα σε επιλεγμένους signatories και sponsors του Diversity Charter Greece, όπου παρουσιάζεται κάθε φορά μία καλή πρακτική ενσωμάτωσης διαφορετικών στελεχών σε ένα εργασιακό περιβάλλον, καθώς και παραδείγματα υποστήριξης της διαφορετικότητας μέσα στην ίδια εταιρία. Επειδή η θεωρία διαφέρει από την πράξη, κάθε εταιρία έχει δικούς της μηχανισμούς διαχείρισης και παράλληλα η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών παρέχει τη δυνατότητα ρεαλιστικών επιλογών φιλοδοξούμε το Diversity Day να αναδειχθεί σε ένα μέσο αποδοτικής διαχείρισης θεμάτων που αφορούν τη Διαφορετικότητα και την υγιή Ένταξη διαφορετικών ανθρώπων σε εργασιακά περιβάλλοντα με στόχο το όφελος για τις επιχειρήσεις και συνολικά για την κοινωνία.

Το πρώτο digital Diversity Day διοργανώθηκε, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, με τη συνδρομή του Βρετανικού Συμβουλίου (British Council) που παρουσίασε τους τρόπους που χειρίζεται στην καθημερινή του λειτουργία τη Διαφορετικότητα.

2nd Diversity in Business conference 2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 | ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ & Live Online – Interactive

Η αποδοχή της διαφορετικότητας δεν είναι μια πρωτοβουλία. Είναι φιλοσοφία, είναι στάση ζωής, είναι επιλογή.


Το 2nd Diversity in Business Conference 2020 θα εξετάσει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε επίπεδο αποδοχής της διαφορετικότητας και ίσων ευκαιριών στις ελληνικές επιχειρήσεις.


Στο Συνέδριο για την Διαφορετικότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, θέτουμε τις βάσεις για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και της ισότητας στις εταιρείες και οργανισμούς.

Inaugural Conference On Diversity In Business

 
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2019 | ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Το Εναρκτήριο Συνέδριο για την Διαφορετικότητα στις Ελληνικές επιχειρήσεις, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας με στόχο να θέσει τις βάσεις για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών στις εταιρείες και οργανισμούς. Το συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Χάρτας Διαφορετικότητας (Diversity Charter), πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ιδρύεται στην Ελλάδα το 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.